Installatiebedrijf Piso B.V.

Bel: 0515-442202

Elektrische Verwarming

De toekomst van verwarmen

De toekomst van verwarmen Door veranderingen in het klimaat, wordt elektrisch verwarmen in de toekomst een hot item. De prijzen van elektriciteit zullen enorm onder druk komen te staan, wat voordelig is voor de consument. De regering zal het gebruik van elektrisch verwarmen alleen maar gaan stimuleren door subsidies en kortingen te geven op groene energie. Dit zal uiteindelijk resulteren in een lagere CO2 uitstoot. 

Elektrische: Vloer, radiator of lucht verwarming?

Centrale verwarming (afgekort tot cv) is een verwarmingssysteem, waarbij de warmte die nodig is voor de verwarming van de vertrekken van een gebouw, centraal wordt opgewekt en met behulp van een warmte overbrengende medium (stoom, water of lucht) wordt overgebracht naar deze vertrekken. Dit is kan tegenwoordig elektrisch.

Vernieuwen of vervangen?

Installatiebedrijf Piso helpt al jarenlang met het vernieuwen of vervangen van verwarmingsinstallaties. Tegenwoordig is het een hype om volledig elektrisch te kunnen wonen. Dit is mede doordat de gas-prijs maar blijft stijgen. Bent u toe aan een nieuwe centrale verwarming of wilt u een ander installatie van gas naar elektrisch omzetten? 

Neem dan contact op met Installatiebedrijf Piso B.V.

Klik hier om contact op te nemen met Installatiebedrijf Piso B.V.

Opzoek naar een nieuwe CV ketel? Kijk dan hier!