Installatiebedrijf Piso B.V.

Bel: 0515-442202

Boilers, opzoek naar een nieuwe boiler?

Boilers zijn er in verschillende soorten, maten en toepassingen. Maar één eigenschap hebben alle boilers gemeen: overal in huis zorgt een boiler direct voor warm water. Heerlijk comfortabel, omdat het wachten tot het water warm wordt hiermee verleden tijd is. Maar ook waterbesparend, omdat er geen water meer onnodig door het putje wordt gespoeld.

Welke boiler voor u het meest geschikt is, hangt af van uw woonsituatie. Indien u beschikt over een gasaansluiting zijn er boilers die een aanvulling vormen op uw cv-ketel, zodat u beschikking heeft over meer warm water of warmer water. Daarnaast zijn er boilers die zorgen voor direct warm water in uw keuken. Indien u niet beschikt over een gasaansluiting biedt een Elektrische boiler uitkomst.

Hoe werkt een boiler?

Water wordt in een boiler opgewarmd en opgeslagen. In een thermisch geïsoleerd vat wordt het water op hoge temperatuur opgeslagen, waardoor er direct warm water beschikbaar is. Wanneer u warm water tapt, wordt de boiler van onderaf automatisch bijgevuld met koud water. Dankzij de juiste technieken en natuurlijke eigenschappen van warm en koud water wordt er een scheiding gemaakt tussen warm en koud water. Dit wordt ook wel gelaagdheid genoemd. Hierdoor kan aan de bovenkant van de boiler een grote hoeveelheid warm water worden getapt. Al sinds 1920 heeft Installatiebedrijf Piso B.V. veel ervaring met voorzieningen van warm water. En zorgt tevens voor de beste boilers met het hoogste warmte vasthoudende rendement zodat u zo weinig mogelijk energie kosten heeft.

Neem Contact op met Installatiebedrijf Piso B.V. en bepaal u beste keuze!